advertentie

G-ænial A’CHORD: Eenvoud, Esthetiek en Prestaties

| Ilko Alink | Partnercontent

G-ænial® A’CHORD is het nieuwste product in de G-ænial-reeks na 10 jaar klinisch succes. Het product is de ideale mix van eenvoud, esthetiek en technologie. G-ænial A’CHORD is een grote stap vooruit op vlak van composietmaterialen, en is het product van twee opvallende technologieën van GC; Full-Coverage Silane Coating (FSC) en High Performance Pulverized CERASMART (HPC). Dankzij deze superieure technologie is een ongeëvenaarde vereenvoudiging en esthetiek mogelijk: het G-ænial A’CHORD vereenvoudigd unishade-systeem heeft 5 standaard kleuren voor alle 16 klassieke Vita-kleuren en zorgt voor duurzame en onzichtbare vullingen met een natuurlijke fluorescentie. 

G-ænial A’CHORD focust op eenvoud: tandartsen hebben zo een veelzijdig, universeel composietsysteem voor anterieure en posterieure restauraties. Het vereenvoudigde unishade-systeem betekent dat u met 5 standaard kleuren de resultaten krijgt van 16 klassieke Vita-kleuren. Zelfs met een minimale voorraad en snelle polijsting wordt een topresultaat behaald, waardoor dit materiaal tijd en dus geld bespaart in elke moderne tandartspraktijk. Of u nu met een handinstrument of een penseel werkt, het product is erg gebruiksvriendelijk dankzij het niet-klevende Biss-MEPP monomeer en de geoptimaliseerde vulmonomeercombinatie van onze FSC- en HPC-technologieën FSC en HPC. 

G-ænial A’CHORD is bijzonder esthetisch dankzij de natuurlijke fluorescentie. De unieke vultechnologie bootst de reflectie van natuurlijk licht na, met indrukwekkende onzichtbare restauraties tot gevolg. Geef uw patiënten een glimlach vol zelfvertrouwen, helemaal onzichtbaar, zelfs bij blacklight. Bovendien creëert u een hoge glans met minimaal polijsten, waardoor u tijd bespaart en u uw patiënten verbaasd. De hoge glans blijft aanwezig dankzij de gespecialiseerde gepatenteerde technologie met gelijkmatige verdeling van nanovullers en een hoog vulgehalte. 

1 GAENIAL ACHORD   5 Syringes

1 GAENIAL ACHORD 5 Syringes

2 Natural UV365

2 Natural UV365

3 Website

3 Website

Ook complexe situaties biedt G-ænial A’CHORD het hoofd, met zijn uitgebreide waaier van cervicale, opake, bleke en glazuurkleuren. Hierdoor is het perfect mogelijk om onzichtbare vullingen te creëren voor de meest extreme uitdagingen. 

Een andere troef van G-ænial A’CHORD is de ongeëvenaarde FSC- en HPC-technologieën die het materiaal heel wat unieke eigenschappen en voordelen bieden. Ten eerste creëert de silaancoating van de FSC een sterke hechting tussen de partikels in de harsmatrix, wat leidt tot een hoge slijtvastheid, een groot kleurbehoud en een uitstekende radiopaciteit voor langdurige en natuurlijke restauraties. De HPC-vultechnologie zorgt daarnaast voor een verbeterd gebruiksgemak. Het keramische bestandsdeel draagt bovendien bij aan de duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid van het materiaal. 

Door de eenvoud, de buitengewone esthetiek en de revolutionaire technologie bespaart G-ænial A’CHORD u niet alleen tijd en dus geld, maar biedt het u ook schoonheid en veelzijdigheid in een elegant product. Maak indruk op uw patiënten met deze vereenvoudigde oplossing! 

  

Bekijk de G-ænial A’CHORD product pagina en kom er alles te weten over ons nieuwe composiet.

WEBDESIGN LEVIN DEN BOER | LDB PRODUCTION | COPYRIGHT © DENTISTA | 2019