advertentie

Help! Mijn patiënt wil een implantaat

| Dentista | Partnercontent

Handvatten om de patiënt te kunnen begeleiden en te behandelen.

Peter de Wit (46 jaar) heeft al geruime tijd geleden de 26 verloren en vandaag komt hij binnen met een afgebroken 14. Peter heeft geïnformeerd en gegoogeld naar de verschillende mogelijkheden. Hij weet duidelijk wat de mogelijkheden zijn en wat hij wil. 

Tja, hoe nu te handelen? Er zijn verschillende behandelopties. Hoofdzakelijk onder te brengen onder implantologie of kroon en brugwerk. Deze nieuwe cursus, gegeven door Tristan Staas & Bart Polder, start in maart 2021 en zal nader ingaan op de behandeloptie implantologie en de suprastructuur. Wanneer plaats je een implantaat en wanneer juist niet? Welke methoden zijn er? Wat kun je zelf als Tandarts en wat kun je uit handen geven aan de Assistente? En hoe kun je dit declareren?

Deze 2-daagse cursus is geschikt voor de algemeen practicus die meer wil weten over implantologie en handvatten wil krijgen om goed te kunnen indiceren, verwijzen én in eigen praktijk de suprastructuur te kunnen vervaardigen. Daardoor is deze cursus ook aan te bevelen voor de (stoel) Assistent en natuurlijk de Tandtechnieker. Deze zullen op cursusdag 2 aansluiten.

De eerste editie start in maart 2021 dus meld je snel aan via onderstaande button:

Klik hier

WEBDESIGN LEVIN DEN BOER | LDB PRODUCTION | COPYRIGHT © DENTISTA | 2019