Philips Zoom! TakeHome

Thuis bleken: Professioneel tanden bleken voor een stralende lach met Philips Zoom! TakeHome

Thuis bleken is erg populair. Maar een goed resultaat behalen patiënten alleen als ze kiezen voor een thuisbleekbehandeling via de tandartspraktijk. Een veilige en effectieve methode hiervoor is Philips Zoom! TakeHome.

De Philips Zoom! Take Home Kit geeft uw patiënten een stralende en witte lach binnen twee weken. Onze unieke door tandartsen ontwikkelde formules Philips Zoom! DayWhite en Philips Zoom! NiteWhite zijn speciaal samengesteld om het beste resultaat te bereiken, het tandglazuur te beschermen en gevoeligheid te verminderen. Doordat de patiënt de keuze heeft om overdag (Philips Zoom! DayWhite) of s ’nachts (Philips Zoom! NiteWhite) te bleken, heeft Philips Zoom! een passende bleekoplossing voor iedere patiënten behoefte. Zo hebben al meer dan 10 miljoen patiënten hun tanden gebleekt voor een stralende lach met de Philips Zoom! Take Home Kit.
Probeer nu zelf

Philips Zoom! TakeHome succesvol implementeren in uw praktijk

Om Philips Zoom! succesvol te implementeren in de praktijk ondersteunt Phillips niet alleen door het geven van uitgebreide product demonstraties, maar ook door de praktijk te ondersteunen met marketingmaterialen voor in de praktijk om zo de vraag naar bleken te vergroten en patiënt te informeren over het veilig laten bleken van hun tanden.

Mocht u meer informatie wensen, ons portfolio live willen inzien of zelf 1 van onze Philips Zoom! gels willen uitproberen?
Klik dan hier of stuur een e-mail naar Sonicarezoom.benelux@philips.com

Meld u nu aan!

We nemen binnen 5 werkdagen contact met u op!