Verandering

Iedereen denkt er wel eens aan om het anders aan te pakken. Dat dachten we bij dentista ook. Na tien jaar dezelfde vertrouwde uitstraling vonden we het tijd voor iets nieuws. Een nieuwe vormgeving van het magazine, met ander papier. Een uitstraling die we vinden passen bij de huidige tijd. Maar zo’n verandering is ook spannend. Je ziet het dan wel op je beeldscherm en een proefdruk op papier, maar hoe een compleet magazine eruit gaat zien, weet je niet. Is het geworden wat we voor ogen hadden? Komen de beelden goed uit? Dit eerste nummer zal het uitwijzen…

Over verandering gesproken; de implantologie is een vakgebied waar veranderingen elkaar razendsnel opvolgen. Tristan Staas kan het weten. Met zijn jarenlange ervaring geeft hij zijn kennis door aan de jongere generatie bij hem in de praktijk. Zo ook aan Gijs van Gelder. Dentista ging met ze in gesprek. “Het vak verandert zo snel dat je een opleidingsplan over een jaar al kan herschrijven.” Die veranderingen leveren ook keer op keer vragen op, aldus Tristan: “Moet je je bijvoorbeeld focussen op soft tissue of niet? Is immediate placement de standaard? Dat geeft hier intern vaak discussie en dat is ook goed. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, niet allemaal hetzelfde te doen, ieder heeft zijn eigen voorkeuren en manier van werken.” Dat lezen we ook in het artikel van Paul van Eekeren. Hij plaatst bijna geen implantaten meer immediaat. Waarom? Zijn redenen legt hij uit in dit fysieke nummer van dentista magazine. Een nummer dat je nog veel meer biedt op het gebied van implantologie. De praktische informatie die je van ons gewend bent. Dat is niet veranderd.

We zijn benieuwd wat je van de nieuwe uitstraling van het magazine vindt. Laat het weten door een mail te sturen naar info@dentista-magazine.nl. Mocht je het magazine niet ontvangen, vraag het dan aan via ditzelfde mailadres.

Onze website hebben we ook maar meteen meegenomen in de vernieuwing zoals je ziet. We zijn nog druk bezig met het toevoegen van praktische informatie die jou helpt je werk nog beter uit te oefenen. Er volgt nog veel meer informatie. Kijk daarom regelmatig op onze website.