Maxdentalcenter, Rotterdam

Team

“Onze gezellige praktijk bestaat uit medewerkers die zich met hart en ziel inzetten voor de dagelijkse zorg van onze patiënten,” vertelt praktijkmanager Kimberley Tak. “De mix van mannen en vrouwen van verschillende leeftijden die ondernemend, oplossingsgericht en vrolijk zijn maakt het een levendige werkomgeving. Iedereen heeft zijn, of haar eigen taken en werkt zelfstandig, waarbij de onderlinge samenwerking niet uit het oog wordt verloren. Er hangt een fijne en professionele sfeer binnen het team in de praktijk. Vriendelijk, laagdrempelig, zorgvuldig en deskundig zijn trefwoorden die bij ons passen.”

Communicatie
“Binnen het team wordt open en direct met elkaar omgegaan, alles is bespreekbaar. Dat maakt het voor iedereen een prettig omgeving om te werken. Naast dat we elkaar op de werkvloer spreken hebben we natuurlijk ook onze regelmatige vaste overleggen tussen tandartsen, mondhygiënisten en assistenten onderling. Vier keer per jaar zitten we met het hele team bij elkaar in onze grote vergaderruimte waar we zaken bespreken die iedereen binnen de praktijk aangaan.”

Pand
“We zijn met onze praktijk gevestigd in Rotterdam Zuid, in een oude kerk met een grote bel in de toren. Het is een heel ruim pand met zeven grote behandelkamers. Wanneer onze patiënten binnenkomen valt direct de mooie open ruimte op. Qua indeling hebben we de afdeling tandtechniek beneden zitten en de rest van de ruimtes zijn verdeeld over twee verdiepingen. Minder mobiele patiënten worden op de begane grond behandeld.”

Goed geregeld
“Het team is zo op elkaar ingespeeld dat iedereen weet wat nodig is. We schakelen snel en vinden altijd een oplossing, waarbij respect en vertrouwen voor ons altijd op 1 staat. Het plezier dat we hebben tijdens ons werk, projecteren we op onze patiënten. Die voelen zich daardoor op hun gemak en kunnen met hun vragen bij ons terecht waar we ook uitgebreid de tijd voor nemen. Onze patiënten kennen we ook bij naam en dat wordt gewaardeerd.”